Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Чрез използването на уебсайта или създаването на сметка за smartball.eu, сега или по всяко време в бъдеще, вие приемате тези условия в пълен размер. Ако не сте съгласни с тях, затворете страницата на уеб сайта.
Ние си запазваме правото да променяме тези условия по всяко време и трябва редовно да ги проверявате, за да сте сигурни, че сте запознати с каквито и да било настъпили промени.

Всички разумни стъпки са предприети, за да се гарантира, че информацията, предоставена от уебсайта, включително, но без да се ограничава само до спортни срещи, събития, отбори, новини, състави, предишни резултати, статистики и т.н., е точна и актуална, но не се дава гаранции за евентуални грешки и екипът на smartball.eu не носи отговорност за причинени загуби, свързани с тази информация.

Уеб сайтът на smartball.eu съдържат връзки към други сайтове и фирми на трети страни, но екипът на smartball.eu не носи никаква отговорност за каквито и да е сделки, които може да имате с тези сайтове. Ваше задължение е да прочетете общите условия и да използвате третите страни на свой собствен риск.

Сайтът smartball.eu предлага връщане на парите в 30-дневен срок при условие на нито една печалба от началото на абонамента.

Вие носите отговорност за запазването на сигурността на паролата си. smartball.eu не може и няма да носи отговорност за загуби или щети, причинени от неуспеха ви да поддържате сигурността на профила и паролата си. Ние не гарантираме, че услугата ще бъде непрекъсната, навременна, сигурна или без грешки.

Залагания, и съвети за залагания

Трябва да сте навършили 18 години, за да залагате в Република България и в целия Европейски съюз и е Ваша отговорност да гарантирате, че хазартът е законосъобразен във вашата юрисдикция. Екипът на smartball.eu не одобрява и не толерира незаконния или непълнолетния хазарт. Всичко посочено в сайта е единствено с информационна и развлекателна цел.

Съветите и описаните залози в сайта не се предоставят със сигурна гаранция за печалба. Прогнозите и съветите ни са с най-добри намерения и са внимателно проучени, но отговорността при използването им за залози си е изцяло Ваша. Екипът на smartball.eu , както и всяка свързана компания и / или трета страна, не носят никаква отговорност от какъвто и да е вид, финансова или друга. Всички резултати от предишни срещи и събития се предоставят само на консултантска основа и докато се полагат всички възможни грижи и усилия за осигуряване на правилното записване и отчитане на резултатите, могат да възникнат грешки. Чувствайте се свободни да се свържете с нас, ако смятате, че някоя от информациите е невярна и ще проверим възможно най-бързо. Залагайте само това, което можете да си позволите да загубите, и ако имате нужда от помощ, информация или съвет, посетете разкритите в Република България Консултативни центрове по зависимости.
Не се поема никаква отговорност (финансова или друга) или гаранция, че информацията в този сайт, като например съвети за дадено събитие или среща, или съвети за залози, ще ви гарантира печалба. Следвайте тези съвети на свой собствен риск. Всички лога и снимки на спортни отбори, публични лица и локации си остават с авторските права на техните притежатели на лиценз и се използват единствено за информационни цели.

Условия за отказване

Можете да се откажете от абонамента си по-всяко време, като посетите страницата на акаунта си. Ако се откажете в рамките на 7 дни от Вашата първоначална поръчка, цялата сума ще бъде възстановена. Ако прекъснете абонамента си след повече от 7 дни, Вашето плащане не подлежи на възстановяване и Вашите услуги ще продължат до края на отчетния период за този месец.

Newsletter

By subscribing to our newsletter, you agree to receive email from Smartball. Subscription is optional but may include additional features and information to our website and application.

The frequency and contents of the email newsletter will be confirmed when the newsletter distribution commences, and all emails will provide an opt-out/unsubscribe option if this is not of interest.

We reserve the right to start and finish the newsletter as and when we desire, at any time and without notice. No liability shall occur from the newsletter.

While we will do our best to ensure the correctness and accuracy of the newsletter at all times, circumstances as well as human error may lead to occasional errors or the provision of out of date information.

By subscribing to our newsletter, you agree your email address and any future information we collect with your permission may be used to provide you with the best possible service. We will follow the standard procedures in the UK Data Protection Act to keep your information secure. We will never share your information with third parties without your prior authorisation.

We reserve the right to suspend or cancel any individual’s newsletter subscription without providing a reason or notice.

Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!