Общи условия

Чрез използването на уебсайта или създаването на сметка за smartball.eu, сега или по всяко време в бъдеще, вие приемате тези условия в пълен размер. Ако не сте съгласни с тях, затворете страницата на уеб сайта.
Ние си запазваме правото да променяме тези условия по всяко време и трябва редовно да ги проверявате, за да сте сигурни, че сте запознати с каквито и да било настъпили промени.

Всички разумни стъпки са предприети, за да се гарантира, че информацията, предоставена от уебсайта, включително, но без да се ограничава само до спортни срещи, събития, отбори, новини, състави, предишни резултати, статистики и т.н., е точна и актуална, но не се дава гаранции за евентуални грешки и екипът на smartball.eu не носи отговорност за причинени загуби, свързани с тази информация.

Уеб сайтът на smartball.eu съдържат връзки към други сайтове и фирми на трети страни, но екипът на smartball.eu не носи никаква отговорност за каквито и да е сделки, които може да имате с тези сайтове. Ваше задължение е да прочетете общите условия и да използвате третите страни на свой собствен риск.

Сайтът smartball.eu предлага връщане на парите в 30-дневен срок при условие на нито една печалба от началото на абонамента.

Вие носите отговорност за запазването на сигурността на паролата си. smartball.eu не може и няма да носи отговорност за загуби или щети, причинени от неуспеха ви да поддържате сигурността на профила и паролата си. Ние не гарантираме, че услугата ще бъде непрекъсната, навременна, сигурна или без грешки.

Залагания, и съвети за залагания

Трябва да сте навършили 18 години, за да залагате в Република България и в целия Европейски съюз и е Ваша отговорност да гарантирате, че хазартът е законосъобразен във вашата юрисдикция. Екипът на smartball.eu не одобрява и не толерира незаконния или непълнолетния хазарт. Всичко посочено в сайта е единствено с информационна и развлекателна цел.

Съветите и описаните залози в сайта не се предоставят със сигурна гаранция за печалба. Прогнозите и съветите ни са с най-добри намерения и са внимателно проучени, но отговорността при използването им за залози си е изцяло Ваша. Екипът на smartball.eu , както и всяка свързана компания и / или трета страна, не носят никаква отговорност от какъвто и да е вид, финансова или друга. Всички резултати от предишни срещи и събития се предоставят само на консултантска основа и докато се полагат всички възможни грижи и усилия за осигуряване на правилното записване и отчитане на резултатите, могат да възникнат грешки. Чувствайте се свободни да се свържете с нас, ако смятате, че някоя от информациите е невярна и ще проверим възможно най-бързо. Залагайте само това, което можете да си позволите да загубите, и ако имате нужда от помощ, информация или съвет, посетете разкритите в Република България Консултативни центрове по зависимости.
Не се поема никаква отговорност (финансова или друга) или гаранция, че информацията в този сайт, като например съвети за дадено събитие или среща, или съвети за залози, ще ви гарантира печалба. Следвайте тези съвети на свой собствен риск. Всички лога и снимки на спортни отбори, публични лица и локации си остават с авторските права на техните притежатели на лиценз и се използват единствено за информационни цели.

Условия за отказване

Можете да се откажете от абонамента си по-всяко време, като посетите страницата на акаунта си. Ако се откажете в рамките на 7 дни от Вашата първоначална поръчка, цялата сума ще бъде възстановена. Ако прекъснете абонамента си след повече от 7 дни, Вашето плащане не подлежи на възстановяване и Вашите услуги ще продължат до края на отчетния период за този месец.

Бюлетин

С абонирането за нашия бюлетин, вие се съгласявате да получавате имейли от Smartball. Абонаментът е по избор, но може да включва допълнителни функции и информация за нашия уебсайт и приложение.

Честотата и съдържанието на имейл бюлетина ще бъдат потвърдени, когато започне разпространението на бюлетина, и всички имейли ще предоставят опция за отказ/отписване, ако това не представлява интерес за вас.

Ние си запазваме правото да започнем и прекратим бюлетина по наше желание, по всяко време и без предизвестие. Не носим отговорност за бюлетина.

Докато ще направим всичко възможно, за да гарантираме коректността и точността на бюлетина по всяко време, обстоятелства, както и човешка грешка, могат да доведат до случайни грешки или предоставяне на остаряла информация.

С абонирането за нашия бюлетин, вие се съгласявате вашият имейл адрес и всяка бъдеща информация, която събираме с ваше разрешение, да бъдат използвани, за да ви предоставим най-добрата възможна услуга. Ще следваме стандартните процедури на Закона за защита на данните в Обединеното кралство, за да запазим вашата информация сигурна. Никога няма да споделяме вашата информация с трети страни без вашето предварително разрешение.

Запазваме си правото да спрем или анулираме абонамента за бюлетина на всяко лице без предоставяне на причина или предизвестие.