skip to Main Content

Колумбия – Чили ( Печеливш )

Събитие:

Колумбия - Чили

Начало от:

Анализ на прогнозата

Сподели:

Ще има фойерверки, когато Колумбия и Чили се исправят един срещу друг на Арена Коринтианс в четвъртфиналите на Копа Америка. Лос Кафетерос ще се стремят да запазят 100%товата си ефективност на турнира в Бразилия и трябва да имате предвид, че те ще се опитат да запазят четвърта поредна суха мрежа. Треньорът на Колумбия Карлос Кейрош даде почивка на няколко от титулярите си в двубоя срещу Парагвай. Португалския тактик най- вероятно ще се справи със силните страни на хитрите Чилийци.

Резултат с изображение за james rodriguez colombia

 

blank

Ла Роха стигнаха до този четвъртфинален сблъсък въпреки загубата в последния двубой от груповата фаза срещу силния тим на Уругвай. В последните години Чили доказаха, че са изключително силни като колектив, и с този отборен дух в комбинация с индивидуална класа те успяха да спечелят два пъти този трофей. Трябва да се отбележи, че те вече имат огромен опит в тези отговорни мачове от елиминационната фаза.

Резултат с изображение за alexis sanchez chile

 

Смятаме, че в този двубой разумът ще надделее и ще видим тактическо надлъгване, и не особено голямо зрелище от към брой голове.

Нашата прогноза

Под 2,5 гола @ 1,80
Back To Top