skip to Main Content

Мадагаскар – Тунис | Купа на Африка ( Печеливша )

Събитие:

Мадагаскар - Тунис

Начало от:

07/11/2019

Анализ на прогнозата

Сподели:

 

 

Madagascar Мадагаскар – Тунис  Tunisia

В четвъртък вечер ни предстои да изгледаме поредния двубой от елиминационната фаза КАН.

Отборът на Мадагаскар е една от двете сензации в тазгодишното издание на турнира. До тук те постигнаха страхотни резултати, като в груповата фаза успяха да победят с 2:0 един от фаворитите Нигерия. Нещо повече, те все още не познават вкуса на поражението и неизменно се разписват във всеки мач от турнира. С оглед представянето им и тези резултати, спокойно може да се каже, че напълно заслужено са на този четвъртфинал.

Резултат с изображение за мадагаскар футболен отбор

На другия полюс е представянето на един от другите фаворити Тунис. Отбора излезна от групата с три равенства и не особено убедителна игра. Нещо повече, дори на осминафиналния сблъсък с Гана отново завършиха с равенство и извадиха късмет в изпълнението на дузпи. Може да се каже ,че до тук от игрова гледна точка са едни от големите длъжници на турнира.

Резултат с изображение за khazri tunisia

Все пак ние смятаме да вземем под внимание традициите които има отбора на Тунис в този турнир, и ще разчитаме на това, че е време да разкрият големия си потенциал в най- подходящия момент. Смятаме, че тук приказката за симпатичния тим на Мадагаскар ще приключи.

Нашата прогноза

Победа за Тунис @ 1,75
Back To Top