Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Дунав Русе – Левски София ( Печеливш )

Събитие:

Дунав Русе - Левски София

Начало от:

15/07/2016 | 20:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

 

Дунав Русе – Левски София

В понеделник вечер с двубоя между Дунав и Левски ще бъде затворен първия кръг на родната Ефбет лига.

През лятото домакините от Дунав бяха напуснати от редица основни футболисти сред които се отличават имената на: Исмайл Иса, който беше основен нападател на тима, както и на защитниците Патев, Васев и Попадин. Ковачев пък се завърна в Лудогорец след като изкара миналия сезон под наем в Русе. И резултатите в контролите на Русенци в предсезонната подготовка не бяха добри и показаха, че на отборът ще му е нужно време да се напасне и стикова.

Резултат с изображение за дунав русе

Левски пристига с приповдигнато настроение в Русе след страхотния успех с 0:2 като гост на Ружомберок в първия предварителен кръг на Лига Европа. Сините показаха много подредена, и дисциплинирана игра и успяха да отбележат два безответни гола, и то без основния си голмайстор Костов, както и без новия в атака, Алар. В защита стояха много добре, и нямаше и помен от объркването в дефанзивен план през миналата година.

Резултат с изображение за левски

Левски със сигурност разполага с всички аргументи за да започне с победа. Тяхната амбиция за преследване на титлата през този сезон със сигурност минава през победа на старта в Русе. Левски постигнаха победи в последните си четири гостувания на Дунав. Смятаме, че и този път ще е така.

Нашата прогноза

Билдър: Левски да отбележи над 1 гол в мача, и да Спечели @ 1,90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!