skip to Main Content

Комбо Предложение ( Печеливш )

Събитие:

Комбо Предложение

Начало от:

21/07/2019

Анализ на прогнозата

Сподели:

Ботев Пловдив – Дунав Русе | 18:45

И двата отбора имаха труден старт на сезона. Ботев беше гост на новака в първа лига, Арда Кърджали. Двубоя завърши 0:0, и ако трябва да бъдем обективно Канарчетата трябва да бъдат доволни. Отбора от Кърджали изглеждаше една идея по- опасен. Дунав имаха още по- труден старт, като приеха в Русе отбора на Левски. Драконите не изглеждаха зле в началото на мача, но само до средата на първата част. След това видимо настъпи объркване и спад в играта им, и инкасираха 4 попадения във вратата си. Видяха се много слабости в техните редици. Никакъв синхрон межу отделните линий, и страшно разпиляна защита. По всяка вероятност Русенци отново ще бъдат замесени в борбата за оцеляване.

Резултат с изображение за ботев пловдив

Домакините разполагат с много по- качествен и опитен състав. Ставката за победа в полза на Ботев е напълно приемлива, и смятаме да я включим в комбо предложението ни.

Прогноза: Победа за Ботев @ 1,66

 

 

Локомотив Москва – Тамбов | 16:30

Първенството в Русия започна още мината седмица. В първия кръг Локомотив Москва допуснаха лека издънка, завършвайки наравно у дома 1:1 с Рубин. Очакванията към Московските железничари за този сезон са големи. Все пак спечелиха купата на Русия, а съвсем скоро и супер купата след победа над Зенит. Отбора разполага и със солиден финансов ресурс за да се бори за титлата. Новакът Тамбов има доста трудна програма. На старта загубиха с 1:2 от Зенит, а сега гостуват на Локомотив, след това играят и със Спартак.

Резултат с изображение за локомотив москва

Ако искат да останат в борбата за титлата, Локомотив трябва да започнат да печелят. Според нас това ще се случи още в този кръг.

Прогноза: Победа за Локомотив @ 1,33

Нашата прогноза

Обща ставка за комбото @ 2,22
Back To Top