Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Комбо от Шампионска Лига ( Губещ )

Събитие:

Комбо от Шампионска Лига

Начало от:

24/07/2019

Анализ на прогнозата

Сподели:

Това е нашата Футболна прогноза тип комбо, и идва директно от квалификацийте за Шампионска Лига.

Ференцварош – Валета

Унгарците се класираха за втория кръг след като отстраниха по доста категоричен начин Лудогорец, постигайки победи и в двата мача. Ференцварош показаха убийствена ефективност в тези мачове, което е признак за висока класа. Няма никакво съмнение, че те са абсолютния фаворит в този сблъсък. Може да се каже, че Валета е доста по- слаб съперник от Лудогорец.

Резултат с изображение за ференцварош

В първия кръг Валета успяха да отстранят Дюделанж след равенства и в двата мача, и възползвайки се от правилото за повече голове на чужд терен. Може да се каже, че двата тима наистина бяха на едно ниво.

Няма какво да овъртаме. Очакваме Унгарците да прегазят своя съперник, особено в домакинския мач.

Прогноза: Азиатски хендикап (-1,5 гола за Ференварош ) @ 1,52

 

Селтик – Номе Калиу

За Селтик все още не можем да си правим генерални изводи, тъй като първенството в Шотландия все още не е започнало. Те изиграха няколко силни конторли, и лесно преминатия първи кръг в Шампионска Лига срещу непретенциозния тим на Сараево. Този съперник изглежда дори още по- лесен и не се съмняваме, че ще го преодолеят. Селтик са марка в европейския футбол и неизменен участник в „турнира на богатите“.

Резултат с изображение за селтик

Естонците Номе Калиу са традиционен тим, от тези които играят затворено и разчитат на дисциплина. В първия кръг отстраниха Шкендия след правилото за повече голове на чужд терен. Мачовете не бяха нещо което да зарадва окото. Класата на тимовете не беше много висока. Последното им участие в турнира беше преди 6 години и приключи след отпадане от Виктория Пилзен.

Не се съмняваме в успеха на Селтик, но ще се възползваме от прекалено добрата азиатска линия в полза на аутсайдера Номе Калиу.

Прогноза: Азиатски хендикап (+4,5 гола за Номе Калиу) @ 1,32

 

 

Нашата прогноза

Обща ставка за комбото @ 2,02
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!