skip to Main Content

Футболна прогноза: Комбо ( Печеливш )

Събитие:

Комбо

Начало от:

27/07/2019

Анализ на прогнозата

Сподели:

Ето и нашата футболна прогноза тип Комбо.

Базел – Ст Гален

 

Тук Базел са големия фаворит, и е твърде възможно да спечелят. Ние обаче смятаме, че отбора изразходи прекалено голям физически ресурс срещу ПСВ в Шампионска Лига, а това бе едва първия мач. Сега предстои и реванш, който ще бъде може би най- важния мач за Базел в близкото бъдеще. Влизането в груповата фаза е приоритет към този момент, и всички сили ще бъдат хвърлени във втория мач с ПСВ. От друга страна Ст Гален са отбор който дори когато губи, не го прави с много голове. Гостите по традиция се представят относително добре във визитите на Базел.

Резултат с изображение за базел фк

Смятаме, че Базел ще пестят сили за реванша с ПСВ и дори тук да постигнат победа, тя няма да бъде разгромна.

Прогноза: Азиатски хендикап (+2,5 гола за Ст Гален) @ 1,30

 

Арда Кърджали – Берое

Арда записаха две нулеви равенства до тук в шампионата. Първото от тях бе историческо за отбора, като това бе първа спечелена точка в елита на българския футбол за Арда. Може да се каже дори, че отбора надигра Ботев Пловдив и изпусна пълния комплект точки. Последва още едно нулево равенство, този път срещу другия новак Царско Село.

Берое стартира добре сезона и постигна победа като гост на Ботев Враца, което до някъде беше очаквано. Последва обаче тежка загуба с 2:4 в домакинството на Лудогорец, което също донякъде беше очаквано. Старши треньора на заралий, Александър Томаш винаги е критичен към своите възпитаници и търси доближаване до “големите три” в българския футбол. За целта обаче е нужно постоянство, което до сега обягва на Берое.

Резултат с изображение за берое лудогорец

Берое вече показа, че лесно бележи голове, a пък на Арда им е време за първи гол в шампионата.

Прогноза: над 1,5 гола в мача @ 1,40

 

Нашата прогноза

Обща ставка за комбото @ 1,81
Back To Top