skip to Main Content

Футболна прогноза: Славия – ЦСКА София ( Губещ )

Събитие:

Славия - ЦСКА София

Начало от:

28/07/2019 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от Ефбет Лига: Славия – ЦСКА София

Славия ще посрещне на своя стадион, борещия се на европейския фронт ЦСКА.

Славия не започна добре сезона, особено в игрово отношение. Казваме това защото все пак в първия кръг успя да победи Витоша с 3:2. Във втория кръг обаче се видя лошото моментно състояние на отбора и загубиха със същия резултат от Локомотив Пловдив, но това бе най- малкото с което се измъкнаха от този мач. Играта им не беше никак добра, особено в дефанзивен план. Все пак домакинската серия на Славия в последните 10 мача е доста добра, като изключим скандалната им загуба от Дунав с 3:5 в края на миналия сезон.

Резултат с изображение за славия

ЦСКА ще влезне в този мач с мисълта за реванша в Лига Европа срещу хърватския Осиек. Въпреки, че в Ефбет Лига представянето на червените е плачевно и имат само 1 точка от първите два кръга, няма как да не се мисли за пестене на сили, за очертаващия се тежък реванш в Хърватия. Армейците нямат загуба в три поредни мача в евротурнирите, и се надяват тази сероя да продължи. След трагичното им представяне в последния кръг на родния шампионат ( Загубата с 1:3 от Черно Море ), ЦСКА имат нужда от точки, но няма да бъдат спечелени лесно. Сега Любко Петрович бе обявен за едноличен отговорник и треньор на състава, но това реално не променя абсолютно нищо. Той така или иначе си беше там, и даваше своите наставления.

Резултат с изображение за цска софия

Смятаме, че след лошия старт и за двата отбора, и многото допуснати голове, сега първата мисъл ще бъде за затягане на отбранителния вал. По традиция съперничеството по между им не е най- атрактивното за гледане.

Нашата прогноза

Под 2,5 гола @ 1,80
Back To Top