skip to Main Content

Футболна прогноза: Макаби Тел Авив – Клуж ( Губещ )

Събитие:

Макаби Тел Авив - Клуж

Начало от:

30/07/2019 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от втори предварителен кръг за Шампионска Лига

Макаби Тел Авив и Клуж се изправят един срещу друг в решителен сблъсък

Вторник вечер Макаби посреща в среща реванш румънския Клуж, след минимална загуба с 1:0 в първия двубой. Победителя ще се доближи с една крачка по- близо до мечтаното участие в груповата фаза на Шампионкса Лига. Макаби спечелиха последните си 2 домакинства, и като цяло се представят на високо ниво на своя стадион. Като цяло гостуванията в Израел са много трудни за всеки отбор. През полседните години отбора от Тел Авив показва, че е на високо ниво в евро мачовете, и винаги преследва големи цели. Това важи и за представянето им в местния шампионат, където завършиха на първо място, и то доста категорично.

Резултат с изображение за maccabi tel aviv football

Гостите от Клуж успяха да победят в първия мач минимално, но важното за тях е, че запазиха суха мрежа. Това е огромно предимство в такива елиминационни двубои. Ако румънците отбележат дори един гол, задачата за Макаби става доста трудна. Домакините ще трябва да вкарват поне 3 гола за да продължат, но това не е невъзможно. Клуж едва ли ще подходят агресивно, търсейки гол. По- вероятно е да влезнат в този мач с дефанзивна тактика, и изчаквателен режим. Те не са отбор който има голямо владеене върху топката и някаква огромна индивидуална класа.

Резултат с изображение за клуж фк

Нашите очаквания са все пак по- голямата класа, и домакинския фактор да помогнат на Макаби да се класират в следвашия кръг.

Тук можете да видите статистиката на всичките ни прогнози от изминалия сезон при среден коефициент 2,00: Статистика2018/2019

Нашата прогноза

Макаби да се класира @ 3,00
Back To Top