skip to Main Content

Футболна прогноза: Спартак Търнава- Локомотив Пловдив ( Спечелен )

Събитие:

Спартак Търнава- Локомотив Пловдив

Начало от:

01/08/2019 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футбона прогноза от втори предварителен кръг на Лига Европа.

Днес ще се изиграе срещата реванш между тимовете на Спартак Търнава и Локомотив Пловдив. Смърфовете имат аванс от 2 чисти гола след първия мач, но не бива да има никакво отпускане в редиците им.

Домакините от Спартак явно не са в топ форма, и преживяват някаква мини криза. През уикенда бяха разбити от Жилина с 2:4, и отново бяха много колебливи в защита. Може би нещо в предсезонната подготовка не е свършено както трябва, и отбора ще чисти грешки в течение на сезона. Все пак  отбора си остава доста силен, и не бива да бъде подценяван от никого. Въпрос на време е да заиграят както могат, и да не забравяме, че като цяло са доста силен домакин.

Резултат с изображение за спартак търнава

Локомотив не започна обещаващо сезона, след като в първия кръг игра доста слабо и загуби от Черно Море. След това обаче заиграха много силно, и постигнаха 3 последователни победи. В последния кръг победиха като гост Ботев Враца с 4:1. Играчите изпълняват много дисциплинирано поставените им от Бруно Акрапович задачи. Смърфовете разчитат много на опитните играчи в отбора, и те за сега се справят отлично. На този етап отбора изглежда много балансиран и стабилен.

Резултат с изображение за локомотив пловдив спартак търнава

В този мач очакваме отбора на Локомотив да излезне в по- дефанзивна формация, и да се опита да изчака противника да сгреши. От друга страна Спартак ще е на съвсем друга вълна. Те трябва да атакуват и да търсят головете, а те имат всички аргументи да успеят да се наложат игрово над Локомотив. Като цяло мача е труден за прогнозиране, и ще стискаме палци за Локомотив, но смятаме, че Спартак днес ще победи.

 

 

Тук можете да видите още футболни анализи и прогнози:Анализи

Нашата прогноза

Победа за Спартак Търнава @ 2,00
Back To Top