Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Етър – Ботев Пловдив ( Губещ )

Събитие:

Етър- Ботев Пловдив

Начало от:

08/03/2019 - 18:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от четвъртия кръг на Ефбет Лига.

Етър посреща Ботев Пловдив на стадион „Ивайло“, в опит да продължи доброто си представяне.

При новия треньор Росен Кирилов болярите показват, че са трудно преодолим отбор за всеки съперник. Припомняме, че те записаха равенства срещу ЦСКА, Левски и в последния кръг срещу намиращия се в топ форма състав на Черно Море. Може да се каже, че при отсъствието на висока индивидуална класа, в тима се разчита на сполотен колективи много дисциплинирана игра. А вече забелязваме и постоянство в редиците на Етър. Трябва да се отбележи обаче, че отбора имаше и голям късмет в някой от мачовете. В домакинството на Левски просто се отърваха, след като сините изпуснаха много чисти положения. Подобен бе развоя и при гостуването на Черно Море.

Резултат с изображение за етър велико търново

Ботев ще търси на сто процента успеха днес. След слабата игра, и логичната загуба в миналия кръг при гостуването на Герена, днес няма място за отстъпление. Канарчетата разполагат с нужния потенциал да победят всеки в тази лига. При тях проблема е, че не винаги успяват да го покажат. Има нещо което забелязахме и смятаме, че няма как да не се възползваме. Според нас коефициента за победа на Ботев е прекалено завишен.

Резултат с изображение за botev plovdiv

Тук ще рискуваме леко, и ще заложим за пълен успех на Ботев Пловдив. Ставката не е за изпускане, а виждаме всички предпоставки това да се случи.

Тук можете да видите още футболни анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Ботев @ 3,10
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!