Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Зоря – Еспаньол

Събитие:

Зоря - Еспаньол

Начало от:

29/08/2019 | 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от плейофната фаза на Лига Европа

Зоря загуби първия мач в Испания с 3:1, но изненадващо поведе с 0:1, и на Еспаньол им се наложи доста да се поизпотят. Испанците вкараха два късни гола за да постигнат този комфортен успех. Украинците съвсем очаквано играха преимно в защита, и реално погледнато имаха много късмет. Просто стилът им на игра и класата с която разполагат са за доста по- слаби съперници. Сега в реванша ще им се наложи да играят по- открито и атакуващо ако искат да се борят за продължаване. Това обаче най- вероятно ще им донесе доста главоболия, тъй като ще оставят много празни пространства от които испанците умеят да се възползват отлично.

Резултат с изображение за zorya luhansk

Еспаньол видимо приема Лига Европа доста сериозно, и 100% ще направи всичко възможно за да се влезне в групите. Те не започнаха добре сезона в Ла Лига, и след първите 2 кръга имат само 1 точка. Но чисто игрово отбора изглежда доста добре. Създават положения с лекота и може би с малко повече концентрация пред гола, ще започнат да печелят и повече точки в испанския шампионат. В първия мач срещу Зоря отбора все пак показа характер, и след изоставането успяха да отбележат 3 гола. Спортно технически испанците превъзхожда страшно много украинския си опонент.

Резултат с изображение за espanyol fc vs zorya

Доста сме учудени от високата ставка за Еспаньол. Според нас в този мач испанците могат по- лесно да стигнат до голове, отколкото в домакинството. Сега отбора на Зоря трябва да атакува, което ще направи мача по- отворен като цяло. Смятаме да се възползваме от отличния коефициент за Еспаньол.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Нашата прогноза

Победа за Еспаньол @ 2,25
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!