Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футблна прогноза: Борусия М`Гладбах – РБ Лайпциг ( Спечелен )

Събитие:

Борусия М`Гладбах - РБ Лайпциг

Начало от:

30/08/2019 | 2019

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от първа Бундеслига на Германия

През лятото състава на Борусия бе напуснат от няколко основни играчи, но все пак бяха взели техни заместници. Въпреки не малкия брой контузени, треньора Марко Роуз ще може да разчита на състава с който успя да победят Майнц с 3:1. Бившият нападател на Шалке Брело Ембото ще спори за титулярната позиция в нападението, с другия новодошъл Маркус Тюрам. Германския национал Ларс Щиндл все още не е напълно възтановен, и по всяка вероятност ще има късен фитнес тест. Кристоф Крамер отново ще е в състава, след като лекуваше контузия в глезена.

Резултат с изображение за lars stindl

Лайпциг започнаха силно сезона, като в полсендия кръг надиграха тотално отбора на Айнтрахт, и победиха с 2:1. На старта пък постигнаха още по- категорична победа с 4:0 над Унион Берлин. Те ще вземат участие и в груповата фаза на Шампионска Лига. Тайлър Адамс и Ханес Волф са с контузий, и няма да вземат учасите в мача, но ще може да се разчина на защитника Упамекано. Очаква се в средата да стартират Кевин Кампл и Диего Деме, което изглежда малко по- дефанзивния вариант на схемата им на игра. Другата опция е закупения през лятото Кристофър Нкунку от ПСЖ.

Резултат с изображение за rb leipzig

Това са два отбора който обичат да бележат, но и често допускат голове. Ставката за гол/гол е много малка, за това ще опитаме нещо друго.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Гол/гол и над 2 гола в мача за двата отбора общо @ 1,80
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!