skip to Main Content

Тенис прогноза: Стан Вавринка – Данийл Медведев ( Губещ )

Събитие:

Стан Вавринка - Данийл Медведев

Начало от:

03/09/2019 | 20:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Тенис прогноза от четвъртфиналите на US Open 2019

На осминафиналите Вавринка успя да отстрани не кой да е, а световния номер едно Новак Джокович. Той спечели първите два сета, а в третия „джокера“ се отказа заради травмата си в лявото рамо. Вавринка изглеждаше адски мощен и солиден във всяко едно отношение. Може да се каже, че когато на швейцареца му влизат първите сервизи, почти няма кой да му се опъне. Той принуди Джокович да играе дефанзивно, и просто мачкаше със силата на своите удари. Сърбина нямаше отговор на тежките и бързи сервизи. Вавринка е в топ форма, и това без съмнение го нарежда сред най- добрите тенисити в момента.

Резултат с изображение за wawrinka

Медведев не е губил мач от много време насам, но в този четвъртфинал всичко ще е различно. Руснакът показа много неуважително поведение след края на полседните си два мача, и бе бурно освиркван от публиката. Публика която не забравя лесно, и чака с нетърпение днешната възможност отново да покаже на Данийл, че това поведение няма да остане ненказано. А публиката в Америка вече показа, че много харесва Вавринка, който бе силно подкрепян в мача срещу Джокович. Към всичко това можем да добавим, че Медведев получи тежки крампи още в мача с Делиен, но тогава по- големият му опит успя да спечели мача.

Резултат с изображение за daniil medvedev

Смятаме да заложим на мощния Вавринка, който се намира в може би най- силната си форма в последно време. Просто силата на швейцареца в комбинация с враждебната обстановка която очаква Медведев, ни подсказва на кой пазар да се доверим.

Тук можете да видите оюе анализи и прогнози:Прогнози

 

Нашата прогноза

Победа за Стан Вавринка @ 1,75
Back To Top