skip to Main Content

Футболна прогноза: Англия – България | ЕВРО2020 ( Спечелен )

Събитие:

Англия - България

Начало от:

07/09/2019 | 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификацийте за ЕВРО 2020 | Група A

Англичаните вложиха много в школите за развитие на млади таланти през полседните години, и сега берат плодовете. Състава е пълен с млади играчи, които вече могат спокойно да се нарекат звезди. Излишно е да коментираме, че “трите лъва” са абсолютния фаворит в тази група. Четвъртото място на световното първенство също показва колко е силен отбора на Гарет Саутгейт. Мениджъра няма да може да разчита на десния бек на Манчестър Юнайтед Аарон Ван- Бисака, като се очаква на тази позиция да започне Тренд Александър- Арнолд. Джеймс Мадисън, Мейсън Маунт и Тайрън Мингс ще се надяват да дебютират за първия отбор. В предни позиций се очаква да действат Стърлинг, Хари Кейн и Джейдън Санчо.

Резултат с изображение за sterling england

В българския състав няма нищо постоянно и изградено. Всеки път се викат различни играчи, от много време насам няма ядро на окето да се разчита. Отново сме с нов треньор, съответно той вика нови играчи и това няма да доведе до нищо положително. Меко казано е нелепо да се обиграва отбор на Уембли, срещу Англия. Балъков няма да може да разчита на Георги Костадинов, а в състава няма да бъдат и Тодор Неделев и Божидар Чорбаджийски. Очаква се супер дефанзивен подход, който обаче едва ли ще издържи дълго.

Резултат с изображение за bulgarian national team

Колкото и да не ни се иска, трябва да бъдем обективни. Просто това са два отбора от различно измерение. Не виждаме какво друго може да стане, осен категорична победа за Англия.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:

 

Нашата прогноза:

Азиатски хендикап ( – 2,5 гола за Англия ) @ 1,83
Back To Top