Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Лил – Анже | Лига 1 ( Спечелена )

Събитие:

Лил - Анже

Начало от:

09/13/2019 - 20:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от петия кръг на френската Лига 1

Лил изпитва леки затруднения без миналогодишния си голмайстор Никола Пепе. До тук през сезона „кучетата“ имат две победи, и две загуби във френската Лига 1. Домакинскта форма на отбора продължава да е добра, и играчите създават с лекота положения които реализират. Проблем за Лил се оказват гостуванията, където записаха и двете си загуби от началото на сезона. И при двете си загуби тима не успя да отбележи нито един гол, но що се отнася до домакинстава на отбора, те бележат без особени затруднения. На играчите на Кристоф Галтие предстои и участие в груповата фаза на Шампионкса Лига, а това е идеална възможност да се завърнат на победоносния път.

Резултат с изображение за lille fc

Може би малко изненадващо Анже се намира на петата позиция във временното класиране. Те постигнаха победи срещу Бордо, Метц и Дижон, но бяха разгромени с 6:0 в първото си гостуване на Олимпик Лион. Прави впечатление, че мачовете на Анже са много резултатни, и след 4 изиграни мача головата им разлика е 8-7. Все пак в два от мачовете те запазиха суха мрежа, но съперниците им бяха доста под класата на Лил.

Резултат с изображение за anger fc

Смятаме, че просто програмата на Анже бе доста по- лесна в началото на сезона, като изключим гостуването на Лион, но там загубиха катастрофално. Сега срещу Лил няма да е по- лесно и смятаме да заложим на „Кучетата“.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Победа за Лил @ 1,85
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!