Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Комбо ( Евро елит ) ( Спечелен )

Събитие:

Комбо

Начало от:

14/09/2019

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза тип комбо от елитни европейски първенства

Барселона – Валенсия | 22:00

Барселона започна доста неуверено сезона и от 3 изиграни мача има 4 точки. Рано е да се гледа класирането, но все пак ранното изоставане от върха не е по вскуса на миналогодишния шампион. Положителното за отбора е, че при отсъствието на големите звезди успяха да блеснат някои млади таланти, които показаха, че на тях ще може да се разчита. Очаква се и за този мач капитана на отбора Лео Меси да остане извън състава. Може би Ернесто Валверде отново ще избере за негов заместник Карлес Перез. Нелсън Семедо получи травма в мача на Португалия и бе заменен, но се оказа, че няма нищо сериозно и е готов за игра. По всяка вероятност Сержи Роберто отново ще заеме мястото на Артур в полузащитата. По всяка вероятност мястото си в центъра на атаката ще заеме Луиз Суарез.

Резултат с изображение за antoan grizman barselona

Валенсия е много силен съперник, но стилът им на игра е удобен за Барселона. „Прилепите“ не са отбор който играе в глуха защита както го правят повечето съперници на каталунците. Към това трябва да се вземе под внимание и огромната мотивация която ще имат момчетата на Валверде за да стъпят отново на пътя на победата.

Прогноза: Победа за Барселона @ 1,44

 

РБ Лайпциг – Байерн Мюнхен | 19:30

Лайпциг започна ударно и натрупа набързо 3 победи в първите си 3 мача, и заслужено е на върха в класирането. Тима успя да отбележи 9 гола в тези 3 мача, като допусна само 2. Друга добра новина за отобра е, че успяха да се подсилят с Патрик Шик от Рома в последния ден на трансферния прозорец. По всяка вероятност обаче той ще бъде интегриран постепенно в състава, и за този мач отново ще се разчита на Вернер и Поусен.

Баварците също играят силно от началото насезона, като равенството в първия кръг бе по- скоро случайно. Те са още по- резултатни и вече имат 11 отбелязани гола за 3 мача. Леон Горецка напусна лагера на националния отбор в паузата за квалификацийте и ще се подложи на операция. В този мач Тиаго Алкантара ще има възможността да запише своето участие номер 200 за Байерн, а Давид Алаба 350. Нико Ковач е доста разглезен в момента, като ще може да разчита на резерви като Томас Мюлер, Иван Перишич и Корентен Толисо.

Резултат с изображение за rb leipzig vs bayern munich

Няма да рискуваме с прогноза за краен победител. Избираме нещо по- логично което да прибавим към това комбо.

Прогноза: Двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1,44

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Обща ставка за комбото @ 2,08
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!