Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Байер Леверкузен – Унион Берлин ( Спечелен )

Събитие:

Байер Леверкузен - Унион Берлин

Начало от:

21/09/2019 - 16:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от петия кръг на немската първа Бундеслига

Байер Леверкузен ще се опита да се оттърси от двете тежки поражения в последните си 2 мача. Първо бяха разгромени от Борусия Дортмунд, а след това загубиха домакинството си на Локомотив Москва в шампионската лига. Изглежда сякаш отбора се представя под очакванията, и това носи напрежение в играчите. Карим Демирбай пропусна поражението през седмицата, но изглежда, че ще може да вземе участие в този мач. Финландския нападател Джоел Поджанпало продължава да лекува травма, и остава извън сметките, но аржентинеца Лукас Аларио ще може да замени получилия травма Леон Бейли.

Резултат с изображение за байер леверкузен

Кевен Шлотербек ще може да се завърне в състава след като изтърпя наказанието си, но не се знае дали ще може да измести заменилия го Невен Суботич. Маркъс Ингварцен е готов за игра, и ще се бори за мястото си на терена с Антъни Уджа. Защитникът Флориан Хюбнер ще трябва да влезне във форма след като скоро поднови тренировки, докато Гриша Прьомел все още лекува травмата в коляното си.

Резултат с изображение за union berlin

Леверкузен нямат загуба в 5 поредни домакинства в бундеслигата, но през седмицата допуснаха загуба у дома при евроучастието си. Отбора е много сломен след лошите резултати, и сега е момента да покажат характер и класа. Всичко друго освен победа за тях би било равносилно на пълен провал. Очакваме много силен домакински натиск от самото начало на мача, и ранен гол.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Байер Леверкузен да спечели първото полувреме @ 1,85
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!