Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Уулвърхямптън – Уотфорд ( Губещ )

Събитие:

Уулвърхямптън - Уотфорд

Начало от:

28/09/2019 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от седмия кръг на английската Висша Лига

„Вълците“ и Уорфорд са на дъното в класирането, и са единствените отбори без победа от началото на сезона.

Уулвърхямптън стигнаха до дузпи през седмицата за да отстранят Рединг, и за пореден път имаха проблеми. Бруно Жордао и Меритан Шабани получиха травми в този мач, и няма да са на разположение за предстоящия. Нуно Санто направи много промени в състава за този мач, но сега ще може да се върне към обичайните заподозрени. Ромен Сайс отново е на разположение след като изтърпя наказание от една среща. Това е изключително важен двубой и за двата отбора, но имайки предвид големите очаквания към „вълците“, напрежението върху тях ще е още по- голямо.

Резултат с изображение за wolverhampton fc

Уотфорд е без победа в 10 поредни мача във Висшата Лига. Миналия уикенд бяха жестоко унижени с 8:0 от Манчестър Сити, и това може да окаже много лошо влияние върху самочувствието им. Това е отбор които запази всичките си основни играчи от миналта кампания, и е необяснимо защо се преставят толкова зле. Кике Санчес Флорес ще има не леката задача да измисли състав който да може да се пребори поне за точката в това гостуване. Капитана Трои Дийни и Айзък Съксес все още са в лазарета, но Крейг Каткарт се завръща в състава.

Резултат с изображение за watford

Даваме леко предимство на „вълците“ в този мач, но въпреки това няма да се ангажираме с прогноза за краен победител. Ще изберем гол линия за втората част от този двубой.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Брой голове през второто полувреме ( над 1,5 гола ) @ 2,10
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!