Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Фейенорд – Порто ( Спечелен )

Събитие:

Фейенорд - Порто

Начало от:

03/10/2019 - 19:55

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от груповата фаза на Лига Европа

Оркун Кюкчу бе принудително заменен през седмицата при победата над Твенте с 5:1, и остава под съмнение за този мач. Йенс Тоорнстра е основен кандидат за неговата позиция в халфовата линия. Свен ван Беек все още лекува травма и остава в лазарета. Сам Ларсон със сигурност ще започне мача от първата минута, след прекрасното му представяне при разгромната победа в холанстаката Ередивизия.

Резултат с изображение за feyenoord

Порто е с 8 поредни победи във всички турнири, като в тях запазиха и 3 сухи мрежи. Те спечелиха последните си 3 гостувания, включително това срещу Бенфика с 2:0. Ромарио Баро и Серхио Оливейра няма да вземат участие в този мач, тъй като все още лекуват контузии. Порто може и да започне със същия състав от първата им среща в турнира въпреки, че е възможно Уилсън Манафа да получи шанс на десния бек.

Резултат с изображение за porto vs benfica

Всички фенове на футбола знаят, че това са два отбора които изповядват изключително атакуващ стил. Винаги търсят гола, но и сравнително лесно допускат попадения. Очаквахме ставката за попадения и в двете врати да е по- ниска, и за това ще се възползваме.

Тук можете да видите оюе анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отгора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1,75
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!