Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Холандия – Северна Ирландия

Събитие:

Холандия - Северна Ирландия

Начало от:

10/10/2019 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за Евро 2020

„Лалетата“ определено са отбора в топ форма в своята група. През миналата пауза холандцтие взеха реванш срещу Германия, и ги победиха в едно драматично гостуване. В мачовете срещу друите си съперници момчетата на Роналд Куман бяха безпогрешни. До сега във всички изиграни мачове от тази квалификация те вкараха по минимум 2 гола, а всичките им мачове завършиха с над 3,5 гола. Куман няма проблеми с контузени или отсъстващи, и ще може да пусне най- доброто с което разполага за този важен мач.

Резултат с изображение за netherlands football team

Северна Ирландия изненадващо дели първата позиция с отбора на Германия, но трябва да се отбележи, че Холандия е с мач по- малко, и ирландците изиграха всичките си мачове срещу „аутсайдерите“. Сега им предстоят 2 мача срещу „лалетата“, и гостуване в Германия. Все пак играчите на Мартин О`Нийл играят доста сърцато, и не са кикак лесен съперник. Техния наставник също няма сериозни кадрови проблеми, и ще може да пусне най- доброто за този мач.

Резултат с изображение за n ireland vs germany

Въпреки голямото себераздаване на ирландците, смятаме, че Холандия ще вземе този мач и то с повече от един гол разлика. Ставките за това обаче не са много големи, за това избрахме да си „построим“ билдър, които е с по- висока стойност.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Холандия, Над 1 гола за Холандия в мача, Над 4 корнера в мача за Холандия, Над 2 картона в мача общо за двата отбора @ 2,50
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!