skip to Main Content

Футболна прогноза: Дания – Швейцария

Събитие:

Дания - Швейцария

Начало от:

10/12/2019 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от квалификациите за Евро 2020

Изненадващо или не Ирландия заема първото място в тази група, и сега Дания и Швейцария ще трябва да се хвърлят яростно в този мач.

Дания показва доста резултатен футбол, и дори когато не печели успява да бележи голове. Сега обаче това се явява може би най- важния мач за “червения динамит” и напрежението ще е голямо. Ериксен и компания ще трябва да покажат характер ако не искат мечтата им за класиране на европейското да се изпари. Може би едно от най- негативните неща за тима е лошата форма в която се намира най- добрия им играч Крисиян Ериксен. Все пак в състава има и други доста класни имена, като едно от тях е играча на РБ Лайпциг Йосуф Поулсен.

Свързано изображение

Изглежда, че в момента Швейцария разполага с по- калсния състав, но в този мач може би водещ фактор за крайния успех ще бъде колектива и морала на отборите. За гостите е ясно, че при загуба шансовете им за Евро 2020 почти сигурно се изпаряват. Ако халфовете на Швейцария успеят да неутрализират Ериксен и наложат преса, шанса им за успех не е никак малък. Все пак швейцарците също бележат доста голове в тези квалификации, и почти сигутно ще се разпишат поне веднъж.

Резултат с изображение за switzerland football team

И тук няма да рискуваме с краен победител, а ще заложим на головете. Смятаме, че класата в атака и за двата тима е доста висока и ще видим попадения.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top