skip to Main Content

Футболна прогноза: Лихтенщайн – Армения

Събитие:

Лихтенщайн - Армения

Начало от:

10/12/2019 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от квалификациите за Евро 2020

Лихтенщайн сензационно спечели първата си точка в групата в миналия кръг, завършвайки 1:1 като гост на Гърция. В този мач отбора буквално успя да вкара и единстения си гол до тук в квалификациите, и го направи с единствената си атака в мача. Головата разлика на тима е 1:19 и освен това велико геройство в Атина, тима традиционно е “боксовата круша” в групата.

Резултат с изображение за greece vs liechtenstein

От друга страна Армения е в играта за втората позиция, и в този мач друго освен победа е просто немислимо. Михтарян и компания ще се борят с тима на Финландия до самия край въпреки, че програмата им е значително по- тежка. Все пак като изключим фаворита Италия, останалите отбори които се борят за втората позиция са доста равностойни и реално шансовете за директно класиране не са никак малки.

Резултат с изображение за armenia vs liechtenstein

Тук не се съмняваме, че Армения ще вземе победата, но ще рискуваме леко с пазар, че това ще се случи и без да допуснат гол. Виждаме доста висока стойност в този пазар и смятаме, че не е за изпусакне.

Тук можете да намерите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top