Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Косово – Черна Гора

Събитие:

Косово - Черна Гора

Начало от:

10/14/2019 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за Евро 2020

Косово са в добра позиция да се борят за второто място в групата, тъй като са с 4 точки по малко от Чехия и Англия, но и с мач по- малко. Това означава, че напрежението в този мач ще е голямо за тях, но също така и мотивацията ще огромна. Към всичко това можем да прибавим и факта, че са доста по- класниия отбор от черногорците. Друго което можем само да припомним е, че косоварите успяха да вкарат и 3 попадения във вратата на Англия в гостуването на Уембли, което е ясен признак за голяма класа в предни позиции.

Резултат с изображение за kosovo vs england

Черна Гора не са в дорбо състояние и това ясно се видя и в мача срещу България преди броени дни. Въпреки, че бяха домакини те предимно се защитаваха и бяха дали тотално инициативата на нашите национали, които от своя страна също не са в никак добра форма. Отбора допуска прекалено лесно положения пред своята врата, а във фаза атака са доста плахи. В първия мач между тези съперници станахме свидетли на равенство 1:1, но сега всичкп е коренно различно. Мача за черногорците ще пропусне Йоветич, а участието и на Стефан Савич остава под въпрос.

Резултат с изображение за milot rashica kosovo

Като цяло не е случайно, че и букмейкърите силно фаворизират Косово и реално всчико друго освен побе да за домакините би било прието като изненада от футболната общественост. Ние смятаме, че черногорската защита няма шанс да удържи бързите и остри косовари.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 1,5 гола в мача за Косово @ 1,85
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!