skip to Main Content

Футболна прогноза: Уелс – Хърватия

Събитие:

Уелс - Хърватия

Начало от:

10/13/2019 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за Евро 2020

Уелс са безгрешни в тези квалификации що се отнася до домакинствата. Тима има две победи от двата си мача у дома, но това са и единствените им победи. Форамта им в гостуванията обаче не е никак добра, и това допринесе доста за това да се намират на 4-та позция, и на 3 точки от втората позиция. В последния си квалификационен мач “драконите” завършиха наравно именно със Словакия, която заема заветната втора позиция. За Бейл и компания единствения шанс да останат в борбата за местата даващи квоти за Евро 2020 е да търсят победата  в този мач.

Резултат с изображение за gareth bale wales

Хърватите се намират на първата позиция в групата с 13 точки, като до момента записаха само една агуба, дошла в гостуването на Унгария. Голямата издънка обаче беше равенството 1:1 срещу аутсайдера Азербайджан, и това леко изнерви “шахматистите”. Играчите на Златко Далич постигнаха 4 поредни победи срещу Уелс, като неизменно успяваха да отбележат поне по 2 гола във врата на “драконите” но смятаме, че в този мач ще бъде по- различно.

Резултат с изображение за luka modric croatia

За всички е ясно, че това е труден за прогнозиране мач, в който и двата отбора ще търсят точките. Смятаме обаче, че хърватите не биха били крайно недоволни и от едно равенство, което изобщо не е изключено.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Уелс или равен ), и под 4 гола в мача общо за двата отбора @ 1,83
Back To Top