skip to Main Content

Футболна прогноза: Франция – Турция

Събитие:

Франция - Турция

Начало от:

10/14/2019 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от квалификациите за Евро 2020

Въпреки равния брой точки, Франция се намира на второ място в групата именно заради поражението от Турция. Това е и единствената загуба на “петлите” в тези квалификации. Световните шампиони със сигурност ще се опитат да си отмъстят за въпросната загуба, като една победа тук ще им гарантира и мястото на европейското. В петък Момчетата на Дидие

Дешан победиха Исландия с 0:1, като това бе втората им поредна суха мрежа. Тима е допуснал само един гол в домакинските си мачове, и той дойде в мача срещу Албания. Във фаза атака отбора се справя отлично, като за 7 мача имат отбелязани 20 гола.

Резултат с изображение за france vs turkey

В последните 3 мача Турция не се представя на нужното ниво, и доста трудно създават голови положения. Все пак в последния двубой отново се добраха до победа с 1:0 срещу Албания, и така също са с актив от 18 точки. Въпросната победа дойде с гол в последната минута, като същото се случи и в предпоследното им домакинство срешу Андора. Изобщо тима воден от Сенол Гюнеш има доста късмет в мачовете си, но това  е придружено и от добра игра в защита. Единствения случай в който тима допусна повече от един гол във врата си беше във визитата на Исландия.

Резултат с изображение за france vs turkey

Смятаме, че моментната форма на Франция е по- добра от тази на Турция, а и “петлите” трябва да победят за да заемат първото място в групата. В момента играчите на Турция трудно могат да предложат нещо друго освен игра в защита, а това едва ли ще е достатъчно да си тръгнат с нещо от “Стад дьо Франс”.

Тук можете да видите още анализ ии прогнози:

Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top