skip to Main Content

Футболна прогноза: Ница – ПСЖ

Събитие:

Ница - ПСЖ

Начало от:

10/18/2019 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от френската Лига 1

Проекта на ръководството и треньора Патрик Виера в Ница е много амбициозен. Резултатите на тима от началото на сезона са противоречиви, и тима заема 8-ма позиция с актив от 13 точки за 9 изиграни кръга. На този етап най- силната част  от играта на отбора изглежа атаката. За тези 9 изиграни мача отбора само в един от тях не успя да отбележи, и като цяло изглежда тима създава лесно положения за гол. Със сигурност играчите на Виера ще направят всичко по силите си за да прекъснат лошата серия в която влезнаха.

Резултат с изображение за nice fc

ПСЖ пристига на “Алианц Ривиера” като лидер в класирането. Въпреки лекия спад в игрови план в сравнение с миналия сезон, парижани отното са на първата позиция. До тук тима постигна 7 победи и 2 загуби, и това се оказва достатъчно. Тук трябва да се отбележи, че почти всички играчи на столичани изиграха тежки мачове с националните си отбори, е възможно това да даде сериозно отражение в това гостуване.

Резултат с изображение за psg

Очакваме леко игрово предимство за ПСЖ, но това може да не се окаже достатъчно да спечелят мача. Ница разполага с доста скорост в атака, и контраатаките им могат да бъдат много опасни. Смятаме, че дори домакините да загубят, то това ще е минимално и много трудно.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

Азиатски хендикап ( +1.0 , +1.5 гола за Ница ) @ 1,94
Back To Top