skip to Main Content

Футболна прогноза: Борусия Дортмунд – Борусия М. Гладбах

Събитие:

Борусия Дортмунд - Борусия М. Гладбах

Начало от:

10/19/2019 - 19:30

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от немскаста Бундеслига

Борусия Дортмунд не се представя никак добре от началото на сезона, и това може лесно да се види в таблицата с временното класиране. Жълто- черните са на 9-та позиция, с 12 точки, но реално погледнато са само на 4 точки от върха. В лазарета на отбора остава само Лукас Пишчек, и треньора ще може да разчита на всички останали играчи. Една от добрите новини е завръщането в състава на левия бек Нико Шулц, но по всяка вероятност като титуляр отоново ще започне подписалия нов договор с клуба Гереро.

Резултат с изображение за borussia dortmund

Гостите от Гладбах малко изненадващо се намират на първа пизиця във временното класиране, но като цяло борбата за първите места през този сезон изглежда доста свирепа. Отборите от първа, до девета позиция са в интервал от само 4 точки. Треньора на тима обаче е много затруднен заради дългия списак с контузени, и няма никаква ширина в състава. С контузии са Гинтер. Стрйобл, Мюесел, Фабиан Джонсън, Ибрахима Траоре и Бенетс. Очаква се атаката отново да бъде водена от Плеа и Тюрам.

Резултат с изображение за borussia mönchengladbach

Тук очакваме победа за Борусия Дортмунд, като така битката за челните позиции ще стане още по- интересна.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top