Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Комбо от Лига Европа

Събитие:

Комбо от Лига Европа

Начало от:

10/24/2019 - 19:55

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от груповата фаза на Лига Европа

Сент Етиен – Олександрия

Клод Пюел постигна две много трудни победи с по 1:0 над Бордо и Лион във френската Лига 1. Тези резултати несъмнено ще дадат нужното самочувствие и увереност на отбора за да може да спечели и първата си победа в групите на Лига Европа. Сент Етиен спечелиха само 1 точка в първите си 2 мача от групата като допуснаха загуба с 3:2 при гостуването на Гент, и завършиха наравно 1:1 като домакин на Волфсбург. За домакините мача ще пропуснат Пакет и ветерана Перин.

Резултат с изображение за сент етиен fc

Сент Етиен игра добре и в двата мача от Лига Европ, но липста на късмет им попречи да спечелят повече точки. Ако тима иска да остане в борбата за първите две места в групата днес нямат друга алтернатива освен победа. Несъмнено отбора разполага с нужната класа и умение в играчите за да я постигне.

Прогноза: Победа за Сент Етиен

 

ЦСКА Моска – Ференцварош

В последно време ЦСКА Москва не постига добри резултати както в руската Премиер Лига, така и в Лига Европа. В местния шампионат тима спечели само 1 точка от послендите си 2 двубоя и така леко изостана в класирането заемайки 5-та позиция. Представянето им в Лига Европа също е критично, като московчани първо загубиха катастрофално с 5:1 от Лудогорец, а след това неочаквано загубиха и домакинството си на Еспаньол с 0:2. Ако и днес тима не успее да постигне победа, то със сигурност ще се сбогува с евротурнирите.

Резултат с изображение за cska moscow

ЦСКА ще трябва да направи всичко по силите си за да спечели този мач. Просто трябва да успеят да стъпят отново на пътя на победата, а днешния съперник със сигурност е подходящ.

Прогноза: Победа за ЦСКА Москва

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

 

Нашата прогноза

Обща ставка за Комбото @ 2,08
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!