skip to Main Content

Футболна прогноза: Уест Хям – Шефилд Юнайтед

Събитие:

Уест Хям - Шефилд Юнайтед

Начало от:

10/26/2019 - 17:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от английската Висша Лига

“Чуковете” започнаха добре сезона, но в последните мачове леко забавиха темпото. В последните 6 мача лондончани имат 2 победи, 2 загуби и 2 равенства. Тима е спечелил 12 точки и се намира на 11-та позиция което е малко под очакванията, но конкуренцията в лигата е просто убийствена. Уест Хям страда най- много от слабата форма на своята атаката и изглежда, че това е причината за слабите резултати напоследък. Мануел Пелегрини ще може да пусне най- доброто с което разполага, с изключение на Михаел Антонио който лекува контузия.

Резултат с изображение за west ham

В последния кръг Шефилд Юнайтед постигна много ценен успех срещу Арсенал, и това със сигурност се е отразило положително на тяхното самочувствие. Точките спечелени от Шефилд са същия брой като на домакините от Уест Хям ( 12 ). Това което трябва да се отбележи е добрата игра на тима в защита, но също така и слаборезултатното нападение. Мениджъра на новаците не е притеснен от контузени и наказани и ще може да избира от всичките си налични играчи.

Резултат с изображение за sheffield united

Този не е от най- лесните за прогнозиране двубой, но ще се доверим на по- високата класа в тима на “чуковете”, както и на домакинския фактор.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top