skip to Main Content

Баскетболна прогноза от НБА: СА Спърс – ГС Уориърс

Събитие:

СА Спърс - ГС Уориърс

Начало от:

11/02/2019 - 04:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Баскетболна прогноза от НБА

Очертава се много тежък сезон за ГС Уориърс имайки предвид дългосрочната контузия на Клей Томпсън който ще пропусне целия сезон. За капак в миналия мач на Уориърс голямата звезда Стеф Къри счупи ендата си ръка и това ще го остави извън строя за неопределено време. Това поставя треньора на отбора в много тежка ситуация, и ще трябва да се разчита на повече от ротационните играчи, както и на Ръсел и Грий които са в много лоша форма от началото на сезона. Уориърс допускат средно по 126,2 точки на мач, което е достатъчен показатаел за лошото състояние на отбора.

Резултат с изображение за golden state warriors

Въпреки ,че Спърс са извън топ 10 смятаме, че имат нужните качества за да покрият учудващо занижения хендикап който трябва да покрият. В отбора остана Грег Попович, както и ЛаМаркъс Олдридж, Де Роузън и някои други важни играчи. Едно от хубавите неща за наставника на Спърс е факта, че може да разчита на пълно себераздаване от повечето си ротационни играчи.

Резултат с изображение за san antonio spurs

Като цяло Сан Антонио Спърс е отобра в по- добра форма. Имайки предвид и гореспоменатите проблеми със звездите на Уориърс за нас няма съмнение на кого да заложим в този сблъсък.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Нашата прогноза

Хендикап -7,0 за СА Спърс @ 1,90
Back To Top