skip to Main Content

Футболна прогноза: Евертън – Тотнъм ( Спечелен )

Събитие:

Евертън - Тотнъм

Начало от:

11/03/2019 - 18:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Евертън не се представя на ниво и това носи напрежение между треньора, играчите и ръководството. Бяха инвестирани много пари в класни имена които обаче играят доста под очакванията. “Карамелите” спечелиха само един от последните си 6 двубоя във Висшата Лига е се намират на заплашителната 17-та позиция. Силва изглежда все по- близо до уволнение, а това неминуемо носи голямо нарпежение, което пък от своя страна води до грешни решения. Лошите резултати на тима обаче датират още преди ерата Силва, и това говори за по- глобални проблеми, а именно в ръководството.

Резултат с изображение за everton

В последните си 2 мача Тотнъм изглежа по- добре, и каточели намира верния ритъм. Да вярно е, че загубиха от Ливърпул в миналия кръг и дори бяха надиграни, но поне бяха в мача до последно. В точково отношение обаче ситуацията е леко трагична за Почетино и компания. “Шпорите” са с 12 пункта и заемат 13-та позиция в таблицата. Реално погледнато ако сравним представянето им с това от миналата кампания има много признаци за притеснение. Според нас и според много други анализатори Тотнъм надскочиха възможностите си миналата година, и може би сами поставиха летвата по- високо от това което реално могат да постигнат.

Резултат с изображение за tottenham

И двата отбора имат доста въртрешни проблеми и спешна нужда от точки. И в двата състава има много индивидуална класа и може да се очаква всичко в този мач но смятаме, че Тотнъм ще сепчелят някое от полувремената.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележат гол @ 1,75
Back To Top