skip to Main Content

Футболна прогноза: Лион – Бенфика ( Спечелен )

Събитие:

Лион - Бенфика

Начало от:

11/05/2019 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от груповата фаза на Шампионкса Лига

Лион – Бенфика

Представянето на Лион от началото на сезона е под очакванията, но след уволнението на Силвиньо надеждата за по- добри дни е налице. Заменилият го Руди Гарсия бързо напипва “пулса” на съблекалнята и това започва да дава резултати. “Хлапетата” спечелха последните си 2 шампионатни мача и това ги доближи на само 3 точки от топ 3. Реално погледнато при едно трайно подобрение на формата и постигане на победи, Лион може да забрави за слабия старт и да се бори както за челните позиции във Франция, така и за класиране в елиминационната фаза на Шампионска Лига. В момента Лион е на трета позиция в група Г с актив от 4 точки и това ги прави реален участник в битката за първите 2 места.

Резултат с изображение за lyon fc

Личи си, че класата на Бенфика в момента не е достатъчна за Шампионска Лига. Като цяло тази тенденция се наблюдава през последните няколко сезона и това, че “орлите” стигнаха до първата си победа в групата в миналия кръг при домакинството на Лион си бе по- скоро късмет. Припомняме, че победния гол падна в края на мача след една безумна грешка на вратаря Лопес. Формата на Бенфика в европа е олицетворение на леко изоставащия на клубно ниво португалски футбол.

Резултат с изображение за benfica fc

Лион е в лек възход на формата както игрово, така и като резулати. Ако Руди Гарсия иска отобра му да продължи участието си в турнира и на пролет, ще трябва да се бори за трите точки. Смятаме, че Бенфика трудно биха постигнали победа в това гостуване и избрахме един доста подходящ пазар.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Нашата прогноза:

Билдър: Двоен шанс ( Победа за Лион или равенство ), и под 4 гола в мача за двата отбора общо. @ 1,85
Back To Top