skip to Main Content

Футболна прогноза: Наполи – РБ Залцбург

Събитие:

Наполи - РБ Залцбург

Начало от:

11/05/2019 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от груповата фаза на Шампионкса Лига

Наполи посреща изключително атрактивния тим на Залцбург като едноличен лидер в класирането. Това обаче не трябва да успокоята Анчелоти и комания, тъй като Ливърпул е на само една точка зад тях, а при една загуба в този мач ще бъдат настигнати и от австрийците. “Адзурите” са в серия от 3 поредни мача без победа във всички турнири и ще бъдат максимално мотивирани за този двубой. Наполи постигна домакинска победа срещу Ливърпул, след това завърши наравно с Генк, и в последния кръг победи именно Залцбург в австрия след зрелищен двубой завършил 3:2.

Резултат с изображение за napoli fc

Може да се каже, че РБ Залцбург е един от най- атрактивните отбори за наблюдаване в цяла европа. В тази група за 3 мача головата разлика на тима е 11-9, което е достатъчно ярък показател как протичат мачовете им. Общо взето е важното е да бъдат отбелязани повече голове от броя на допуснатите. Замислете се, това са общо 20 гола в трите им двубоя до тук. Младата звезда в атаката Ерлинг Хааланд има на сметката си 6 гола за 3 мача в груповата фаза на ШЛ. Австрийците нямат друга алтернатива освен да търсят победата в този мач, тъй като в противен случай ще изостанат доста.

Резултат с изображение за rb salzburg

Надяваме се да наблюдаваме поредния голов спектакъл между двата отбора, но според нас опита и класата на Наполи ще надделеят. Другия много силен аргумент е представянето на тима на “Стадио Сан Паоло” където буквално може да бъде победен всеки.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top