skip to Main Content

Футболна прогноза: Лестър – Арсенал ( Спечелен )

Събитие:

Лестър - Арсенал

Начало от:

11/09/2019 - 19:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от английската Висша Лига

Не са много случаите в историята в които Лестър посреща Арсенал намирайки се на по- горна позиция в класирането. Е може би трябва да изключим шампионския сезон на “лисиците”, но се изказваме по- глобално. Нещо повече, Лестър има реалната възможност при победа да се изкачи до втората позиця във временото класиране. Според мнозина този състав е дори по- силен от този с който Раниери успя да спечели сензационна шампионска титла. В момента Лестър има изключително балансиран състав, и се представя на високо ниво както в защита, така и в нападение. Лестър успя да отбележи цели 26 гола в последните си 8 мача във всички турнири, което ясно отразява високата класа на атакуващите им футболисти. Още по- впечатляващ е и факта, че разполагат и с най- стабилната защита във висшата лига заедно с тази на Шефилд Юнайтед. Играчи като Джеймс Мадисън, Джейми Варди, Айосе Перес и Тилеманс са в отлична спортна форма и не спират да бележат, или да асистират за попадения в противниковата врата.

Резултат с изображение за leicester fc

За кой ли път през последните години Арсенал се намира в лош период. “Топчиите” спечелиха едва 2 от последните си 9 шампионатни двубоя, и ако продължават така може да се окажат дори извън топ 6. Отбора има и само една победа в гостуване от август месец насам. Изглежда, че Унай Еемери по- скоро не успява да овладее съблеканята, а вече и голяма част от феновете открито заявяват, че не го харесват. Всичко това неизменно води до високо напрежение, което пък води съответно до грешни решения и лоши резултати.

Резултат с изображение за arsenal

Смятаме, че няма по- удобен момент за Лестър да постигне победа над Арсенал и да затвърди силната си форма и добрите резултати.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Нашата прогноза:

Победа за Лестър @ 1,95
Back To Top