Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Тенис прогноза: Новак Джокович – Доминик Тийм ( Спечелен )

Събитие:

Нитро АРП Финали - Новак Джокович - Доминик Тийм

Начало от:

11/12/2019 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Тенис прогноза от световните финали на АТП

Изглежда, че Новак Джокович успя да върне най- добрата си форма. Това се видя още при участието му в Париж. В първият му мач в Лондон постигна сравнително лесна победа над Матео Беретини, който направи доста добро впечатление през почти целия сезон. Очакванията бяха силните сервиси на италиянеца да затруднят повече „джокера“, но това така и не се случи. Джокович изглежда силен физически и играе стабилно от основната линия, което е белег за добрата му форма.

Резултат с изображение за novak djokovic

Мнозина подценяваха Доминик Тийм поради факта, че този тип кортове в зала не са най- силните за него, но той тотално ги опроверга побеждавайки Роджър Федерер. Прави впечатление, че австриеца набираше скорост постепенно в течение на целия сезон, и изглежда е запазил най- доброто за финала. Изглежда, че тази година се адаптира добре към тази настилка за което подсказа и победата му на Индиан Уелс отново срещу Федерер.

Резултат с изображение за dominic thiem

Джокович е категоричният фаворит за този мач, но гръмката победа на Тийм срещу Федерер ще го изпълни с увереност и вяра в собствените сили. Смятаме, че австриеца има сили да спечели поне сет срещу сръбската първа ракета.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Над 21,5 гейма в мача @ 1,90
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!