skip to Main Content

Баскетболна прогноза: Орландо – Филаделфия ( Спечелен )

Събитие:

НБА - Орландо - Филаделфия

Начало от:

Анализ на прогнозата

Сподели:

Баскетболна прогноза от редовния сезона в НБА

Сезона за „магьосниците“ до тук не е никак добър. Статистиката им е 3-7, като нямат победа в нито гостуване.  В последния мач загубиха у дома със 109 – 102, а спада на домакинската им форма може да се окаже голям проблем. Като цяло играта на отбора не изглежда никак добре. Предсатвянето в във фаза защита не е никак добро, а нападението е просто плачевно. Те са на едва 30-то място що се отнася до стрелбата от тройката, и на 29-то в срелбата като цяло. Дори най- резултатния им играч Никола Вучевич има средно по 17 точки на мач, което е доста слабо постижение.

Резултат с изображение за orlando magic

Филаделфия са в серия от 2 поредни победи, едната от които бе постигната с много труд. Отбора на Кливланд бе победен с едва 1 точка разлика, но именно в такива мачове се каляват играчите. Прави впчеталение консистентното разпределяне на отбелязаните точки в стартовата петица, като всеки играч има средно по 13 точки. В мача срещи Кавалиърс бе дадена почивка на Ал Хорфорд, и днес ще може да помага със всички сили на съотборниците си.

Резултат с изображение за philadelphia 76ers

Орландо ги очаква много труден мач имайки предви формата на 76ърс. Очаква се в стартовата петица на гостие да видим Харфорд и Ембийд, които са и може би най- опасните играчи на отбора от Пенсилвания.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

+ 1,0 за Филаделфия 76 @ 1,90
Back To Top