skip to Main Content

Футболна прогноза: Чехия – Косово ( Спечелен )

Събитие:

Чехия - Косово

Начало от:

11/14/2019 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за Евро 2020

Това буквално се явява като една директна битка за втората позиция в на нашата група. Това е предпоследния кръг за този квалификационен цикъл, а Чехия е само с една точна пред своя съперник. Ако Чехите постигнат успех всичко ще бъде ясно, но ако това не се случи ще има драма до самия край.

В последния кръг Чехия гостува в София и колкото и да е слаб нашият национален отбор, едва ли чехите ще исакт съдбата им а се решава в подобно гостуване. Припомняме, че играчите на Ярослав Шилхави победиха Англия през миналата международна пауза, и така си отбовирха широко вратите за втората позиция. Реално погледнато Чехия държи съдбата си в собствените си ръце, и това е много положително за играчите. В домакинствата отбора изповядва един доста акакуващ и агресивен стил на игра, с който надиграха дори отбор като Англия.

Резултат с изображение за darida czech

Косово определено са приятната изненада в тази група. Отбора показва огромно самочувствие и това, че ни победи насред стадион “Васил Левски” не бе никак случайно. Косово победи Чехия у дома с 2:1, и успя да отбележи цели 3 гола на “Уембли” срещу Англия. Косоварите играят страшно атакуващ и разнообразен футбол, като до тук са отбелязали дори един гол повече от днешния си съперник. Тези футболисти показаха, че не са за отписване и всеки който ги подцени ще се опари. Най- силната черта в играта на Косово определено е огромното себераздаване и борбата за всяка топка.

Резултат с изображение за milot rashica kosovo

Това е един крайно непредвидим сблъсък. И двата отбора имат своите големи футболни достойнства, а трябва да се вземе предвид и огромния залог в мача. Косово нямат друга алтернатива освен победа, и според нас това ще нарпави мача крайно отворен и опасен. Смятаме, че домакините от Чехия имат по- големите шансове, но няма да поемаме този риск. Ставките за попадения и в двете врати са отлични, и точно в тази посока ще се насочим и ние.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

И двата отбора да отбележат гол ( Гол/гол ) @ 1,83
Back To Top