skip to Main Content

Футболна прогноза: Косово – Англия ( Спечелен )

Събитие:

Косово - Англия

Начало от:

11/17/2019 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от квалификациите за Евро 2020

Косово се представи изключително достойно в тези квалификации, но не успя да се пребори с Чехия за втората позиция. Косоварите спечелиха цели 11 точки и съвсем заслужено ще завършат групата преди Черна Гора и България. Те определено успяха да изградят една много солидна основа за доброто бъдеще на националния си отбора, и могат да бъдат горди със себе си. Дори в гостуванего на “Уембли” в първия мач между двата отбора, Косово успя да отблежи цели 3 попадения във вратата на Джордан Пикфорд. Изобщо в целия квалификационен цикъл Милот Рашица и компания демонстрираха изключително атакуващ и приятен футбол, като успяха да отбележат 13 гола в 7 мача. Най- важното за отбора обаче е огромното себераздаване и готовността да се надиграват със всеки един съперник.

Резултат с изображение за milot rashica kosovo

Въпреки няколкото грешни стъпки, Англия изпълни задачата си и съвсем логично ще завърши групата като водач. Освен загубата в гостуването на Чехия, “трите лъва” не поставиха под съмнение огромното си превъзходство над всички останали отбори в групата. Просто играчите с които разполага Гарет Саутгейт са от световна класа, и нижеха гол след гол на всеки съперник. И така след 7 изиграни двубоя англичаните са отбелязали цели 33 гола, като са допунали едва 6 ( 3 от които бяха дело на Косово ). Ясно е, че с колкото и експериментален състат да изелзне Саутгейт, за домакините няма да бъден икак лесно. Очакваме обаче Англия да подходи с по- малко агресия в вози мач, което може да им коства и някое попадение в мрежата.

Резултат с изображение за harry kane england

Тъй като ставките за оувър са доста ниски, ние намерихме друг пазар който според нас има стойност. Все пак като силен коз за нашата прогноза ще използваме и огромната мотивация и доброто насторение в състава на Косово.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top