Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Уелс – Унгария ( Спечелен )

Събитие:

Уелс - Унгария

Начало от:

11/19/2019 - 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от квалификациите за Евро 2020

Към момента ситуацията в тази група е доста интересна. Хърватия си осигури първата позиция в групата, а по този начин и квотата за Евро 2020. В последния кръг обаче цели 3 отбора ще спорят за втората позиция даваща право на участие на европейското догодина. Уелс се намира на 3-то място, но при една победа в днешния двубой ще си гарантира второто място в крайното класиране. От друга страна намиращия се в момента на втората позиция тим на Унгария също го устройва само победа, тъй като третия отбор борещ се за втората позиция е Словакия, която по всяка вероятност ще победи Азербайджан и също ще стбере 13 точки. Общо взето Ако Словакия победи, а мача между Уелс и Унгария завърши наравно, словаците ще ликуват. При всякакъв друг развой те ще отпаднат, и победителя от този мач ще е на втората позиция.

Уелс е изключително силен домакин, като единствения отбор който не успяха да победят у дома бе Хърватия, завършвайки наравно 1:1. Голямата звезда на отбора Гарет Бейл заяви, че се чувства истински щастлив когато играе за родината си, и е готов да поведе отбора към Евро 2020. Да не забравяме, че негови партньори в офанзивната част на халфовата линия са изгряващата звезда на М. Юнайтед Дейвид Джеймс, както и изключително опитния Аарън Рамзи. В миналия кръг Уелс победи като гост на Азербайджан с 0:2 което не е много лесна задача имайки предвид, че дори Хърватия завърши наравно там.

Резултат с изображение за gareth bale wales

Унгария започна силно този квалификационен цикъл, но през пролетта нарпави няколко грешни стъпки и така даде шанс на останалите отбори. В момента формата на отбора е далеч от най- добрата, като е много вероятно това да се окаже ключово за крайното класиране в групата. Припомняме, че равенството не устройва „маджарите“ заради по- лошите им показатели в директните двубои със Словакия. Към това можем да прибавим и лошите резултати на тима в гостуванията, като в последните две години единствената победа извън Унгария бе срещу азерите.

Резултат с изображение за hungary vs wales

След всичко казано смятаме, че всичко води към домакински успех. Просто спада във формата на Унгария, както и силната домакинска игра на Уелс, в комбинация с по- високата класа в състава на „Драконите“ ни кара да заложим на домакините.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Нашата прогноза

Билдър: Победа за Уелс и над 1 гол в мача за двата отбора общо @ 2,20
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!