skip to Main Content

Баскетболна прогноза: Орландо Меджик – Торонто Раптърс ( Спечелен )

Събитие:

Орландо Меджик - Торонто Раптърс

Начало от:

12/20/2019 - 02;30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Баскетболна прогноза от редовния сезон в НБА

Орландо Меджик не правят най- силния си сезон и за сега са с 6 победи и 7 загуби. В последния си мач все пак успяха да победят трудно Вашингтон Уизардс  (125-121 ). В този двубой лидер на отбора отново бе Никола Вучевич. В 11 от последните 14 мача на Орландо, Вучевич реализира по 30 или повече точки. Формата на Меджик не е особено добра, като това важи в пълна степен за гостуванията на отбора. А точно тази визита едва ли ще е от най- леките.

Резултат с изображение за orlando magic

В последната си среща Раптърс се наложиха над Шарлът Хорнетс със 132 на 96, като доминираха през целия мач. 46% от стрелбите на отбора бяха от зоната на „тройката“ Домакините са в отлична форма, като до тук записаха 9 победи и 4 загуби. Торонто Раптърс спечелиха 7 от последните 10 мача срещу с Орландо Меджик, и имайки предвид настоящата форма на двата отбора смятаме, че това ще се случи и този път. Защитата на Раптърс е в топ 3 в дивизията и това им помага много за силния старт на сезона. Те са и един от най- силните домакини печелейки 4 от 5-те си срещи на „Скотиабанк Арена“. Отбора е и сред трите най- добри при стрелбата от тройката.

Резултат с изображение за toronto raptors

Смятаме, че силната домакинска форма на Торонто Раптърс ще продължи и те ще спечелят тази среща. Като цяло и моментното състояние на играчите е в тяхна полза. Просто няма как Никола Вучевич да печели сам мачовете на Орландо Меджик.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Хендикап: -3.0 Торонто Раптърс @ 1,90
Back To Top