skip to Main Content

Футболна прогноза: Леванте – Майорка ( Спечелен )

Събитие:

Леванте - Майорка

Начало от:

11/22/2019 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от испанксата Ла Лига

Леванте са доста непостоянен и непредсказуем отбор от началото на сезона. В последните 5 мача записаха 3 загуби и 2 победи, като един от успехите бе след знаменит обрат срещу Барселона. След назначаването на Хосе за старши треньор не може да се каже, че се наблюдава кой знае колко голяма разлика в стила и представянето на отбора. Самият наставник каза, че ще е нужно доста време за да може тима му да се конкурира по- успешно на отборите от топ 10, както и да се подобри постоянството на отбора. Леванте доста разчита на статичните положения, особено на директните преки свободни удари. Атаките им по крилата също не са за подценяване, както и успеваемостта им пред гола. Може да се каже, че една от най- големите им слабости е високия процент на загубените въздушни двубои, и като цяло борбата за първа топка.

Свързано изображение

Майорка е най- слабия гост, като от началото на сезона все още не са спечелили нито една точка във визита. Тима е и на 5 точки от зоната на изпадащите, което също затвърждава тезата за слабата им форма. Все пак преди международната пауза отбора победи Виляреал с 3:1, което опредлено ще повдигне духа в отобра. Като цяло тима умее да създава голови положения, и ако успеваемостта им се подобри може би ги чака по- светло бъдеще. Проблем за Майорка е невъзможността на играчите да задържат трайно топката, като това води и до по- голяма умора. Хуан Ернандез е единствения който със сигурност пропуска мача.

Резултат с изображение за mallorca vs villarreal

Победата клони повече в посока Леванте, но според нас след показаното срещу Виляреал тима на Мойорка не е за подценяване.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top