Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Аталанта – Ювентус ( Губещ )

Събитие:

Аталанта - Ювентус

Начало от:

11/23/2019 - 16:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от италиянската Серия А

След силното начало на сеозна, сега тима на Аталанта изглежда поразклатен. В състава има играчи от изключително високо ниво и може би е въпрос на време отново да дойде постоянството което демонстрираха през миналия сезон. Реално отбора е на 5-та позиция с отлични шансове за топ 4, но това се дължи най- вече на слабото представяне и на техните конкурентите. През сезона на няколко пъти тима показа характер, като успя да завоюва точки след като изоставаше в резултата. Другото успокояващо е факта, че нападателите доста често излизат на чисти голови позиции, и ако се повиши малко успеваемостта това неминуемо ще се отрази и в точковия им актив. Тима разочарова тотално в Шампионска Лига, но като цяло играта на Аталанта в мачовете им от Серия А не е никак лоша.

Резултат с изображение за atalanta vs juventus

Юве продължава да е лидер в класирането въпреки неубедителната си игра. Шампионите печелят мачовете си с по един гол разлика и то без да впечатляват с играта си. Колкото и класни индивидуалности да има в състава смятаме, че е въпрос на време „старата госпожа“ да стъпи накриво и да бъде загубен някои мач. В последния двубой на Юве преди международанта пауза голямата звезда Кристиано Роналдо бе заменен по средата на второто полувреме, като той изрази силно недоволство от това и напусна демонстративно преди края на мача. След това скандала бе потушен, но като цяло Роналдо не изглежда в никак добра форма.

Резултат с изображение за atalanta vs juventus

Имаме всички аргументи да смятаме, че Аталанта има силите да спечели нещо в това домакинство. Просто няма как с тази игра Ювентус да не загуби точки съвсем скоро, ако не и още в този мач.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Аталанта да спечели някое от полувремената @ 1,83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!