skip to Main Content

Футболна прогноза: РБ Лайпциг – Кьолн ( Спечелен )

Събитие:

РБ Лайпциг - Кьолн

Начало от:

11/23/2019 - 19:30

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

След моментната криза в която бе изпаднал тима на Юлиан Наглесман изглежда, че сега това е в миналото и играчите отново печелят мачовете си с лекота. Като цяло тима играе изключителен футбол и създава цял куп голови положения пред противниковите врати. Една от звездите на отбора Тимо Вернер отново изглежда уверен и бележи с лекота, а това носи и победи на “биковете”. Отбора е силен във завършващата фаза на играта, както и в решаващия последен пас. Напоследък отбора се възползва по- добре и от статичните си положения, както и от ударите от дистанция. Ахилесовата пета на тима са контраатаките. Мача за домакините пропускат Конате, Орбан и Макиеле.

Свързано изображение

Кьолн продължават с безхаберната си игра и единтвения отбор с по- лоши показатели от тях е Падерборн. “Козлите” допускат средно по малко над 2 гола на мач, което ги прави с една от най слабите защити в лигата. Ако трябва да изтъкнем някой силен аспект от играта им това може би са единствено въздушните двубои и борбата за първа топка. Отбора често пропуска чисти голови положения, до които по принцип не стига лесно. Във фаза защита често се извършват нарушения в опасни зони.

Резултат с изображение за rb leipzig vs fc koln

Не смятаме, че гостите от Кьолн ще имат сили да се противопоставят на набралия скорост тим на Лайпциг. Ако не се случи някакво огромно подценяване очакваме една изразителна победа за домакините.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза:

Азиатски хендикап ( -1,5 гола за РБ Лайпциг ) @ 2,00
Back To Top