skip to Main Content

Футболна прогноза: Еспаньол – Хетафе ( Губещ )

Събитие:

Еспаньол - Хетафе

Начало от:

11/24/2019 - 13:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от испанската Ла Лига

Еспаньол подобри представянето си в Лига Европа, но положението в Ла Лига е плачевно. Отбора от Каталуния записа 2 победи, 2 равенства и 9 загуби и съвсем логично е в зоната на изпадащите. Тима е и в серия от три поредни загуби във вътрешния шампионат. Всичко това е малко учудващо, тъй като играчите с които разполага треньора са на едно доста прилично ниво. Една от големите слабости е ниската резултатност когато говорим за чисти голови положения. Трудно се печелят въздушни двубои и първи топки, а лесно се допусакт индивидуални грешки и защитния вал изпитва сериозни затруднения срещу по- скоростни футболисти.

Резултат с изображение за espanyol

Хетафе продължава да се представя добре и в последните си 6 мача се пребори за цели 4 победи. Към момента отбора се намира на 9-та позиция което напълно покрива очакванията. Малко нетипично за тях, но последния им мач в лигата бе малко скучен и завърши с нулево реми. Прави впечатление, че в голяма част от мачовете на Хетафе защитата изглежда доста добре подредена, но в някои отделни епизоди сякаш заспива и допуска нелепи грешки. Случва се и някои от защитниците да закъснее да се изтегли, и да покрие някоя засада, което да доведе и до положения пред вратата на Давид Сориа.

Резултат с изображение за getafe

Тук като основа на която да стъпим за нашата прогноза ще използваме мотивацията на двата отбора. Домакините буквално са притиснати до стената, и ще играят на предела. От друга страна имаме отбира на Хетафе който може да играе по- освободено и без напрежение. Очакваме Еспаньол да успее да спечели поне едно от полувремената.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Еспаньол да спечели някое полувреме @ 2,00
Back To Top