skip to Main Content

Футболна прогноза: Хофенхайм – Майнц 05 ( Спечелен )

Събитие:

Хофенхайм - Майнц 05

Начало от:

11/24/2019 - 19:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от немската първа Бундеслига

Хофе са в невероятна серия от 5 поредни победи. След тромавия старт сега тима буквално лети и се изкачи до 8-ма позиця във временното класиране. Заради огромната конкуреция през този сезон, тима е на само 5 точки от лидера в класирането. В последния кръг бе постигнат обрат в гостуването на Кьолн, и сега тима изглежда готов да продължи да печели. Срещу по непретенциозни съперници какъвто е тима на Майнц, Хофенхайм пресира дълбоко и успява да си връща много бързо владението на топката. Атаката на тима работи все по- добре и изглежда, че положенията пред противниковата врата се създават с лекота.

Резултат с изображение за hoffenheim vs wolfsburg

Изглежда, че сезона за Майнц ще бъде доста труден. Тима има скромния актив от 9 точки и се намира на 16-та позиция. Защитата на Майнц е допуснала цели 30 гола за 11 мача, и това я прави една от най слабите в цялата лига. Играчите не успяват да задържат трайно топката и разчитат предимно на изритани топки към нападателите. Няма никаква връзка между отделните линии, и играта на отбора е доста разпиляна и безидейна. Това е нещо с което не сме свикнали да асоцираме този отбор през годините, но в момента така е формата на тима. Прекалено многото индивидуални грешки, както и ниския процент при спечелените единоборства се оказват “смъртоносни” за отбора.

Свързано изображение

Смятаме, че гостите трудно биха намерили сили да си тръгнат с нещо от това гостуване. Според нас моментната форма е най- важния фактор в спорта, и ще се доверим на Хофенхайм.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top