skip to Main Content

Футболна прогноза: Лил – Аякс ( Спечелен )

Събитие:

Лил - Аякс

Начало от:

11/27/2019 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от груповата фаза на Шампионска Лига

Лил ще посрещне Аякс в мач който има по- голямо значение за гостуващия отбор. На практика Лил вече отпадна от Шампионска Лига, а шансовете на отобра за продължаване към Лига Европа също са илюзорни. “Песовете” са на последно място в групата с едва една спечелена точка и голова разлика 3:10. Истината е, че може би тима воден от Кристоф Галтие не играе толкова зле, но големите проблеми идват предимно от многого грешки в отбрана.

Резултат с изображение за lille fc

За Аякс всичко друго освен победа може да се окаже фатално. След меко казано скандалния мач в миналия кръг срещу тима на Челси завършил 4:4, сега на амстердамци им е неоходим успех. Ерик тен Хаг ще трябва да помисли и как да замеми централната си двойка защитници които получиха червени картони във въпросния мач. Това може и да не се окаже чак толкова сериозен проблем, тъй като по начало Аякс разчита на правилото, че просто трябва да отбележи повече от противника. Аякс е загубил едва 3 от послендите си 28 мача в Европа. В лазаретра остава Давид Нерес, а мача пропусакт още Блинд и Велтман.

Резултат с изображение за ajax vs lille

Двубоя може и да не е никак лесен за Аякс но вярваме, че по- голямата им мотивация ще ги изведе до победата. Освен всичко друго да не забравяме, че те са и доста по- класния състав.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top