skip to Main Content

Футболна прогноза: РБ Лайпциг – Бенфика ( Спечелен )

Събитие:

РБ Лайпциг - Бенфика

Начало от:

11/27/2019 - 22:00

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от груповата фаза на Шампионкса Лига

През последните седмици форамата на Лайпциг се подобри значително, и сега отобра побеждава всичко наред. Малшанса пред гола, който ги преследваше намери своя край и сега Вернер и компания се наслаждават на играта. Отбора на Юлиан Нагелсман изглежда готов да се бори както за титлата в Германия, така и за престижно представяне в Шампионска Лига. “Червените бикове” са длъжни да дадат всичко от себе си, тъй като една победа в този мач ще им гарантира и първата позиця в групата. Ако това се случи РБЛ ще има и по- лек съперник на осминафиналите в турнира. Отбора е в серия от 5 пордни победи във всички турнири, и тук ще се търси продължение на тази поредица. Нагелсман ще трябва да се справи с отсъствието на Орбан, Конате и Мукиеле които са основни игреачи в обранителния вал на отбора, но ще може да разчита на всико най- добро в предни позии.

Резултат с изображение за benfica vs rb leipzig

Бенфика се представя отлично в португалската лига, но в Шампионска Лига отобра е бледо копие на това. Бенфика заема последното място в групата със само една победа в актива си. Може да се каже, че след напусакнето на Жоао Феликс в посока Атлетико, сега на отбора нещо му липсва. В първия мач между двата тима Лайпциг се наложи на португалска територия с 1:2.  Едиствената победа за “орлите” дойде срещу Лион.

Резултат с изображение за benfica vs rb leipzig

И двата отбора имат своите футболни достойнства, но според нас този на Лайпциг е далеч по- класния към този момент. Допускаме, че заради кадровите проблеми в отбрана е мнгого вероятно РБЛ да допусне попадение във врата си, но дори при подобен развой ние ги виждаме като краен победител.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

Нашата прогноза

Билдър: Победа за РБ Лайпциг и над 2 гола в мача за двата отбора общо @ 2,05
Back To Top