Skip to content
Абонамент
+359 / 893 476 989 [email protected]

Футболна прогноза: Йънг Бойс – Порто ( Спечелен )

Събитие:

Йънг Бойс - Порто

Начало от:

11/28/2019 - 19:55

Анализ на прогнозата

Сподели:

Футболна прогноза от груповата фаза на Лига Европа

Йънг Бойс ще влезне в този маче след едина „луда“ победа с 4:3 над Сион в местното първенство. Този мач бе изпълнен с обрати и голове и показа за пореден път, че Йънг Бойс играе с много насторение. Тима се намира в една доста добра форма и се движи доста уверено в битката за титлата в Швейцария. Що се отнася до представянето на тима в Лига Европа , то е много успешно и отбора е на първо място в тази много равностойна група. Йънг Бойс обаче е със само 3 точки пред последния в групата и изглежда, че битката за местата даващи право за участие в турнира и на пролет ще се води до самия край.

Резултат с изображение за porto vs young boys

Преди това гостуване в Лига Европа, Порто псотигна рутинна победа над Витория Сетубал в мач от турнира за купата на Португалия. „Драконите“ изостават с 3 точки от лидерите в класирането, но имат всички шансове при един евентуален усепх над Йънг Бойс. Малко учудващо тима записа някои слаби резултати в тази група, но това може да се дължи и на лекото пренбрежение от страна на Порто към втория по сила турнир в Европа. Все пак през последните сезони отбора е редовен участник в Шампионска Лига, и като че ли Лига Европа не е приоритет.

Резултат с изображение за porto vs young boys

Със сигурност ни очаква един вълнуващ двубой имайки предвид класата на двата отбора. Смятаме обаче, че мотивацията на Йънг Бойс ще бъде по- голяма и очакваме домакините да спечелят ако не мача, то поне някое от полувремената.

Тук можете да видите още анализи и прогнозиПрогнози

Нашата прогноза

Йънг Бойс да сепчели някое полувреме @ 1,83
Back To Top
Пускане на видеото

Стани наш Партньор

Започни да печелиш от Смартбол!
научи повече тук: Условия

Не ПРОПУСКАЙ прогноза!

Вземи своята доза спорт от SMARTBALL! Присъедини се към нашите социални мрежи сега!