skip to Main Content

Футболна прогноза: Марсилия – Брест ( Спечелен )

Събитие:

Марсилия - Брест

Начало от:

11/29/2019 21:45

Анализ на прогнозата

Сподели:
Достъп ограничен само за абонаменти

⭐⭐⭐⭐⭐

Целим се да доставим високо качествено съдържание. За тази цел една част от нашите услуги са платени. За да прочетете тази статия, вие трябва да имате валиден абонамент. Проверете нашите планове за повече информация. Гарантираме, че ще останете доволни от обслужването и съдържанието.

Пускане на видеото

Футболна прогноза от Френската Лига 1

Марсилци са в серия от 3 поредни победи и по всичко личи, че не мислят да спират. Изглежда, че Андре Вилаш-Бояш напипа играчите и схемата на които да разчита, и това носи резултати. Към момента отбора е на 2-та позиция на цели 8 зад лидера ПСЖ, но така или иначе във франция борбата е за втората позиция. Просто парижани нямат реална конкуренция, и титлата изглежда капарирана още от самото начало. Добрата новина за треньора е завръщането на Амави на левия бек, като това ще даде възможност на Хироки Сакай да заеме по- удобната за него позиция на десния бек.

Резултат с изображение за marseille olympique

Целта на Брест е ясна, люта битка за оцеляване, и за сега отбора се справя прилично. Към моемнта са на 4 точки от опасната зона, но в последните 3 кръга тима спечели само 1 точка. Все пак за отбор тяхната черга е съвсем логично да има липса на посотянство в резултатите. Брест е отбор който разчита предимно на контраатаките, и не обича да владее трайно топката. В някои периоди от мачовете си те се опитват да променят темпото и да пресират, но това трудно ще се случи срещу Марсилия. Двубоя за гостите пропуска Йоан Корт, а под въпрос остава Белкебла.

Резултат с изображение за brest vs psg

Брест не е отобр за подценяване, но ще се доверим на Вилаш-Бояш и компания. Очакваме Марсилия да продължи победната си серия.

Тук можете да видите още анализи и прогнози:Прогнози

 

Присъедини се към smartball.eu, за да видиш нашата крайна прогноза за този мач.
Back To Top